ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Όλοι σε ένα τσουβάλι στη νέα ΕΡΤ

ΕΡΤ


Θα επιστρέψουν λέει στη νέα ΕΡΤ αν το επιθυμούν όλοι οι πρώην εργαζόμενοί της. Μεταξύ των οποίων και εξαιρετικοί άνθρωποι, τίμια εργαζόμενοι από όλη την Ελλάδα με μεγάλη προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, καταγεγραμμένη και με επίσημα ντοκουμέντα όλα αυτά τα χρόνια. Μαζί με αυτούς όμως και άτομα που έχουν συμμετάσχει σε χίλιες δυο κλεψιές και κομπίνες, που τόσα χρόνια ήταν διορισμένα σε πολλαπλές συμβάσεις στο Δημόσιο, που συνεργάστηκαν και ίσως συνεργάζονται ακόμη σε φανερές και μυστικές υπηρεσίες, που χρησιμοποιούσαν την πρώην ΕΡΤ για βόλεμα και παραγοντισμό («ο μισθός μου είναι χαρτζιλίκι και τον αφήνω στην τράπεζα»» έλεγε μία τύπισσα κάπου στη Θράκη) για να πουλάνε πολιτική «προστασία» και γκρίζα επιχειρηματική διαφήμιση (όλα σε μαύρα μες την τσέπη), άτομα που σήμερα είναι επίσης βολεμένα σε άλλες κονόμες καθώς 20 μήνες φυσικά δεν παρίσταναν τους «αγωνιστές» των καταλήψεων τζάμπα, που τόσα χρόνια τραμπούκιζαν και βασάνιζαν κάθε τίμιο εργαζόμενο της πρώην ΕΡΤ που δεν δεχόταν να συμμετέχει στην μαφία τους.


Και δεν είναι μόνο αυτοί καθώς από αυτή την εταιρεία – σκάνδαλο έχουν περάσει κάθε λογής κρατικοδίαιτα λαμόγια που τώρα παριστάνουν τους διάσημους σε ιδιωτικά ή σε δικά τους (επιδοτούμενα φυσικά) ΜΜΕ, εκδότες που διόριζαν τους εργαζόμενους για να λειτουργούν οι τσοντοφυλλάδες και τα τσοντοκάναλά τους δωρεάν χάρη στα λεφτά του Δημοσίου (και να λιβανίζουν μέρα – νύχτα τον εκάστοτε λαμογιοβουλευτή για το ρουσφέτι), μιζαδόροι που πουλούσαν υλικά και αναλώσιμα σε «ανταγωνιστικές» τιμές και χίλιοι δύο άλλοι.


Και για κάτι τέτοια δίποδα θα αυξηθεί το ανταποδοτικό τέλος της ΔΕΗ ώστε να τους έχουμε ξανά «νταβατζήδες» σε δημόσιες καρέκλες για να λειτουργήσουν πιθανόν με παρόμοιο τρόπο, όπως παλιά; Χωρίς έλεγχο για το «who is who» του καθενός και της κάθε μίας; Ελέγχθηκε το κίνητρο των επί 20 μήνες καταληψιών; Ελέγχθηκαν οι εγκαταστάσεις της πρώην ΕΡΤ, τα μηχανήματα, τα έγγραφα αν είναι όλα στην θέση τους και τι είδους χρήση έγινε όλο αυτό το διάστημα από τις κλίκες των καταληψιών; Ελέγχθηκε το οικονομικό προφίλ αυτών των ατόμων που 20 μήνες «»άνεργοι και άνεργες», χωρίς δήθεν φράγκο στην τσέπη έκαναν με τόσο πάθος τις καταλήψεις και που θέλουν να μας τους ξαναφορτώσουν ως «άρια φυλή» στον σβέρκο που πρέπει λόγω κάποιου κληρονομικού χαρίσματος να τους πληρώνουμε από την τσέπη μας; Ή έτσι απλά «δώσε μπάρμπα» να φτιάξουμε την ΕΡΤ χωρίς όραμα και προγραμματισμό;


Σωτήρης Μπουζάρας




Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video