ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Παναθηναϊκός - Πανιώνιος 1-0


Ο Παναθηναϊκός έβαλε φρένο στη φετινή ξέφρενη πορεία του Πανιωνίου, καθώς τον υποχρέωσε σε ήττα με 1-0 στη Λεωφόρο. Η νίκη αυτή των 'πρασίνων' τους έφερε στην θέση του βαθμολογικού πίνακα, στην οποία ισοβαθμούν με τους 'κυανέρυθρους' με51 βαθμούς, έναν λιγότερο από το δεύτερο ΠΑΟΚ.
Η αναμέτρηση δε διακρίθηκε από υψηλής ποιότητας θέαμα, καθότι αμφότεροι οι αντίπλαοι ήθελαν τη νίκη, ο καθένας για δικούς του λόγους. Τα πρώτα 15' ήταν αρκετά νευρικά, με λάθη στη μεσαία γραμμή και κλειστές άμυνες. Μοναδική εξαίρεση ο Λούκας Βιγιαφάνιες, που είχε μπει κεφάτος και ταλαιπωρούσε με τις ατομικές του ενέργειες τους παίκτες του Πανιωνίου. Μάλιστα, στο 17 ο ίδιος έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία στον αγώνα, όταν βγήκε τετ α τετ με τον Γιαννιώτη και πλάσαρε από πλάγια θέση, όμως είδε την προσπάθειά του να καταλήγει στο δοκάρι. Στο 28' ο Μπεργκ είχε τη δεύτερη καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκό με ένα σουτ, το οποίο όμως κατέληξε άουτ.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως έληξε το πρώτο, με λάθη και κακό θέαμα από τους δύο αντιπάλους. Όσο περνούσε η ώρα, ο Πανιώνιος έπαιρνε τα... ηνία του αγώνα και ο Παναθηναϊκός έδειχνε κουρασμένος και χωρίς δυνάμεις από τα συνεχή παιχνίδια. Στο 58' ο Πανιώνιος είχε μια τελική με τον Μασούντ να σουτάρει από μακριά, όμως η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Βλαχοδήμουε ενώ 4' μετά ο Μπεργκ έχασε την ευκαιρία του αγώνα, καθώς εξαπέλυσε τρομερό σουτ, όμως ο Γιαννιώτης του είπε όχι, κρατώντας ανέπαφη την εστία του.
Στο 73' ο Λέτο κέρδισε πέναλτι μέσα στην περιοχή του Πανιωνίου από μαρκάρισμα του Τασουλή, φάση στην οποία υπάρχει μεν επαφή αλλά μοιάζει ο Λέτο περισσότερο να πέφτει πάνω στο πόδι του αντιπάλου του παρά το αντίθετο. Ο Μπεργκ ευστόχησε από την άσπρη βούλα και άνοιξε το σκορ. Στη συνέχεια η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη δεν οπισθοχώρησε αλλά συνέχισε να πιέζει ως το τελικό σφύργιμα, το οποίο ανέδειξε νικητή τον Παναθηναϊκό.
ΣΚΟΡΕΡ: 74' Μπεργκ (πεν.)
ΔΟΚΑΡΙ: 17' Βιγιαφάνιες
ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 29' Εμποκού, 64' Ρέις, 70' Μολέδο - 24' Μασούντ, 31' Σιώπης, 43' Οικονόμου, 60' Ρισβάνης, 76' Κόρμπος
ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ:-
Διαιτητής: Γκράνας (Θράκης)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Μολέδο, Χουλτ, Λουντ (46' Ρέις), Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες, Εμποκού (65' Λέτο), Κλωναρίδης (75' Βλαχοδήμος Π.), Μπεργκ.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Τασουλής, Οικονόμου, Κόρμπος, Μασούρας (87' Σαββίδης), Σιώπης, Μπεν, Βλάχος, Ρισβάνης, Γεσίλ (65' Λάμπρου), Μασούντ.

 

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video