ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνελήφθησαν δύο Βούλγαροι και μία Ρουμάνα μέλη οργανωμένου κυκλώματος, το οποίο δραστηριοποιούνταν στην εισαγωγή ναρκωτικών από τη Βουλγαρία στην Ελλάδα και την περαιτέρω διακίνηση τους στη Δράμα και τη Θεσσαλονίκη.


Με τη σύλληψη τους απετράπη η διακίνηση άνω του μισού κιλού ηρωίνης.

-Συνελήφθησαν προχθες (27-4-2017) το μεσημέρι, στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, τρεις (3) αλλοδαποί, δύο υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 41 και 32 ετών και μία 40χρονη υπήκοος Ρουμανίας, μέλη οργανωμένου κυκλώματος, το οποίο δραστηριοποιούνταν στην εισαγωγή ναρκωτικών από τη Βουλγαρία στην Ελλάδα και την περαιτέρω διακίνησή τους στη Δράμα και τη Θεσσαλονίκη.

-Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης, σε συνδυασμό με παραβάσεις της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και του νόμου περί όπλων, κατά περίπτωση.

-Ειδικότερα, ύστερα από εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, προέκυψε η δράση κυκλώματος, το οποίο αρχικά εισάγει ποσότητες ηρωίνης από την Βουλγαρία στη χώρα μας και στη συνέχεια τις διακινεί στη Δράμα και τη Θεσσαλονίκη.

-Διακριβώθηκε επίσης ότι οι τρεις δράστες αποτελούν μέλη του κυκλώματος, καθώς και ότι ένα από τα ηγετικά στελέχη του ήταν ο 32χρονος, ο οποίος αναλάμβανε την εισαγωγή - μεταφορά των ναρκωτικών από την γειτονική χώρα και την παράδοση τους σε άλλα μέλη της σπείρας στην Ελλάδα, με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση τους.

-Στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης, που πραγματοποιήθηκε προχθες (27-4-2017), οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο υπηκόους Βουλγαρίας να επιχειρούν να παραδώσουν στην 40χρονη, έναντι χρηματικού ανταλλάγματος, μία (1) συσκευασία με 504,7 γραμμάρια ηρωίνης, την οποία όπως προέκυψε εισήγαγαν από τη Βουλγαρία στη χώρα μας.

-Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης και αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων, στο όχημα που χρησιμοποίησαν οι δύο υπήκοοι Βουλγαρίας και στην οικία της 40χρονης:

1 συσκευασία με ηρωίνη, βάρους 504,7 γραμμαρίων

2 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 3,4 γραμμαρίων

1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας

τα χρηματικά ποσά των 1.790 ευρώ και 260 λέβα Βουλγαρίας

1 πτυσσόμενο μαχαίρι, συνολικού μήκους 24 εκατοστών

5 κινητά τηλέφωνα.

-Κατασχέθηκε το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

-Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας προκειμένου να διερευνηθεί όλο το εύρος της εγκληματικής δραστηριότητας της σπείρας και η τυχόν συμμετοχή περισσοτέρων ατόμων σε αυτή.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video