ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

TSUXTERA

Γράφει ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος
Μου λένε κάτοικοι της Συδινής ότι ζήτησαν από τον Δήμο Αβδήρων να στείλει ένα συνεργείο να καθαρίσει το εκκλησάκι από τα χορτάρια που έγιναν σαν τα δένδρα ενόψει του πανηγυριού και δυστυχώς όχι μόνο δεν ήρθαν κάποιοι από το δήμο να καθαρίσουν τα χορτάρια, αλλά μου λένε, ότι δεν απαντούν και στα τηλέφωνα.
Γιατί δήμαρχε Γ. Τσιτιρίδη; Οι κάτοικοι της Συδινής δεν δίνουν ψηφαλάκια  στην παράταξη σου;

                                    *****
Θα απαντήσω στον φίλο Δημήτρη που στην ανάρτηση του θέματος της παραχώρησης δικαιώματος χρήσης στο Γεωθερμικό πεδίο της Ν. Κεσσάνης σε συγκεκριμένη εταιρεία σχολίασε ειρωνικά  το κείμενο που αναρτήθηκε στην XanthiTimes και κοινοποιήθηκε στο facebook.
Λέμε στον αγαπητό φίλο Δημήτρη  ότι η XanthiTimes αναπαρήγαγε το Δελτίο Τύπου που έκανε αναφορά στην αξιοποίηση του Γεωθερμικού της Ν. Κεσσάνης.
Αγαπητέ Δημήτρη και την Ν. Κεσσάνη ξέρω πολύ καλά και το Γεωθερμικό πεδίο ακόμη καλλίτερα.
Με εκτίμηση Αλέξανδρος Παυλικιάνος.
                                    ****
Αυτό πάλι πώς να το πει κανείς. Να έχει την πολιτική βούληση εδώ και δύο χρόνια ο Δήμαρχος Δημαρχόπουλος να εφαρμόσει το κοινωνικό τιμολόγιο στο δήμο και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ να το τρενάρει. Γιατί αγαπητέ κ. Σδρέβανε; Είναι καλλίτερα να τα πληρώνεις στην εφορία;
Είπαμε να είσαι κύριος με την διαχείριση του δημοσίου χρήματος και εντάξει προς τις υποχρεώσεις σου απέναντι στο κράτος, αλλά όχι να αφήνεις τους Ξανθιώτες χωρίς νερό επειδή είναι ακριβό το τιμολόγιο, για να πληρώνεις την εφορία παρουσιάζοντας κερδοφορία.
                                    ****
Τώρα βέβαια εκεί στο ΠΑΣΟΚ ή στο ΔΗ.ΣΥ, γίνεται το έλα να δεις και εκείνο που προξενεί εντύπωση σε όλο το ομιχλώδες σκηνικό είναι ότι την φασαρία την κάνουν σχετικά
νέοι άνθρωποι.
Άλλωστε η ίδια η Φώφη ξέρει πολύ καλά πώς βρέθηκε στο τιμόνι του ΠΑΣΟΚ. Αφού φαγώθηκε ο Βενιζέλος με τον Παπανδρέου, μπήκε αρχηγός στην θέση του αρχηγού. Αυτό βέβαια λίγη σημασία έχει, αφού η πρόεδρος προσπαθεί να ενώσει όλα τα ρεύματα της κεντροαριστεράς.
 θα περίμενε κανείς από τους νέους ανθρώπους, να στηρίξουν αυτήν την πρωτοβουλία το πιστεύουν δεν το πιστεύουν.
Άλλωστε όλοι γνωρίζουν ότι ζητούμενο δεν είναι αν πιστεύει κανείς στην ενότητα ενός κεντροαριστερού σχήματα αλλά η επανακατάληψη της εξουσίας.
Τώρα βέβαια, με αυτά τα ποσοστά για να δούνε άσπρη μέρα πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να ξαναπιάσει το 3%.
Όταν αυτό το πιάσει και όλα τα λαμόγια πρώην πασοκτζίδες ψάξουν αλλού την κουτάλα της εξουσίας, ίσως το ΠΑΣΟΚ ξαναέρθει στα ποσοστά εξουσίας.
Ξέρει αυτό.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video