ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Επανήλθε στα καθήκοντα του ως καθηγητής στο Δ.Π.Θ. ο Αθανάσιος Καραμπίνης

Πρώτη δικαίωση για τον Πρύτανη του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου από το ΣτΕ – «Η αλήθεια στο τέλος θα λάμψει, έχω εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη» δηλώνει ο ίδιος

Την πρώτη δικαστική μάχη στον αγώνα που δίνει προκειμένου να επανέλθει στα καθήκοντα του φαίνεται πως κέρδισε ο (πρώην) Πρύτανης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης κ. Αθανάσιος Καραμπίνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Καραμπίνης κέρδισε ύστερα από προσφυγή του στο Συμβούλιο της Επικρατείας τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε εναντίον της απόφασης του Υπουργού Παιδείας κ. Γαβρόγλου, βάσει της οποίας είχε καρατομηθεί τον περασμένο Ιούλιο τόσο από την θέση του Πρύτανη του Δ.Π.Θ. όσο και από την θέση του Καθηγητή Πολιτικών Μηχανικών.

Με την απόφαση του ΣτΕ ο κ. Καραμπίνης επανέρχεται στην θέση του Καθηγητή με όλα τα δικαιώματα και υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτήν ενώ στις 18 Ιανουαρίου 2018 αναμένεται να συζητηθεί και η αίτηση ακυρότητας που κατέθεσε προκειμένου να επανέλθει και στην θέση του Πρύτανη.

Ο ίδιος σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις στο ακαδημαϊκό ίδρυμα της περιοχής δεν θέλησε να πει πολλά προς το παρόν παρά μόνο να εκφράσει την αισιοδοξία του για την έκβαση της υπόθεσης. «Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη. Η αλήθεια θα λάμψει στο τέλος» σημείωσε χαρακτηριστικά στη ΦΩΝΗ.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video