ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Φελίνα Καζάκου: «Οι αναξιοποίητες ευκαιρίες του Δήμου Κομοτηνής»

«Ο Δήμαρχος Κομοτηνής μας απογοήτευσε. Δεν διεκδίκησε τίποτα και δεν κέρδισε τίποτα προς όφελος του Δήμου Κομοτηνής», αναφέρει η κ. Καζάκου

«Για μια ακόμη φορά ο Δήμος Κομοτηνής  παρέμεινε  θεατής των εξελίξεων» σημειώνει η κ. Φελίνα Καζάκου η οποία καταθέτει τα συμπεράσματα της από την διοργάνωση του Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου στην Κομοτηνή.

Η κ. Καζάκου καλεί τους πολίτες να αξιολογήσουν οι ίδιοι τα καταγεγραμμένα αποτελέσματα τονίζοντας πως «δυστυχώς για μια ακόμη φορά επιβεβαιώνονται οι φοβίες και οι προβλέψεις μας. Η διοίκηση του Δήμου και ο κος Πετρίδης περιορίζεται στην απλή διαχείριση των καταστάσεων χωρίς ίχνος διεκδίκησης για το Δήμο Κομοτηνής».

Αναλυτικά, η επικεφαλής της παράταξης «Εμείς… η πόλη» σημειώνει:

«Στον απόηχο του Αναπτυξιακού Συνεδρίου και των προσδοκιών που δημιουργήθηκαν από αυτό, προς όφελος της ευρύτερης περιοχής και κυρίως του Δήμου Κομοτηνής, ζητήσαμε κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου επίσημη ενημέρωση σχετικά με τα αιτήματα, και τους στόχους που πέτυχε ο κος Πετρίδης κατά την συνάντηση του με τα στελέχη της κυβέρνησης, τους υπουργούς και τον κο Πρωθυπουργό.

Την ώρα που στη γειτονική μας Αλεξανδρούπολη ο Δήμαρχος διασφάλιζε την χρηματοδότηση και δρομολόγηση μιας σειράς αναπτυξιακών έργων όπως  η διασύνδεση του λιμανιού με την Εγνατία, την ίδρυση της Λιμενίκης  Ακαδημίας, την αξιοποίηση της χερσαίας ζώνης του λιμανιού, την ακτοπλοϊκή σύνδεση της Αλεξανδρούπολης με τη Λήμνο και τη Μυτιλήνη και την περαιτέρω αξιοποίηση του γεωθερμικού πεδίου στο Αρίστηνο, όπου το αντίστοιχο υπουργείο ενέκρινε την πρώτη άδεια θερμικής ενέργειας στη χώρα, η διοίκηση του Δήμου Κομοτηνής παρέμεινε ικανοποιημένη από ένα ολιγόλεπτο χαιρετισμό και αόριστες τοποθετήσεις του Δημάρχου.

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης κατάφερε να διασφαλίσει τη χρηματοδότηση μεγάλων αναπτυξιακών έργων τα οποία δημιουργούν εκατοντάδες θέσεις εργασίας και τονώνουν την τοπική επιχειρηματικότητα και οικονομία.

Σε αντίθεση με το γειτονικό δήμο,  η όποια αναφορά μου δεν γίνεται ανταγωνιστικά αλλά ως μέτρο σύγκρισης,  ο Δήμαρχος κος Πετρίδης μας απογοήτευσε καθώς υποστήριξε ότι τα έργα που εξασφάλισε για την περιοχή και το Δήμο Κομοτηνής αφορούν

– την δημιουργία του νέου Νοσοκομείου, έργο το οποίο ήταν χρόνιο αίτημα όλων των φορέων και διεκδίκησε και πέτυχε η διοίκηση του Νοσοκομείου Κομοτηνής, με απόφαση του αντίστοιχου υπουργείου και την χρηματοδότηση του Ίδρυματος Σταύρος Νιάρχος

– ζήτησε την διασφάλιση και ενίσχυση της δυναμικής και ταυτότητας του Δήμου Κομοτηνής ως Διοικητικό Κέντρο της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας και Θράκης, αδιαμφισβήτητο δεδομένο και κατεύθυνση στην οποία εργάζονται μεθοδικά όλοι οι φορείς της Ροδόπης

– και αναφέρθηκε στην παρουσία, τον ρόλο και την ανάδειξη του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης ως πυλώνα ανάπτυξης.

Όλες οι παραπάνω θέσεις του Δημάρχου που τις ανέπτυξε παρουσία του Δημοτικού Συμβουλίου αποδεικνύουν για ακόμη μια φορά ότι δεν διεκδίκησε τίποτα και δεν κέρδισε τίποτα προς όφελος του Δήμου Κομοτηνής.

Για μια ακόμη φορά ο Δήμος Κομοτηνής  παρέμεινε  θεατής των εξελίξεων, εκτός εθνικού αναπτυξιακού σχεδιασμού και των μεγάλων έργων, με τον Δήμαρχο να καταθέτει κάποιες γενικόλογες προτάσεις και μια επιστολή (η οποία δεν μας έχει κοινοποιηθεί)  στους οργανωτές του συνεδρίου.

Αγαπητοί συμπολίτες σας καλώ να αξιολογήσετε  εσείς τα καταγεγραμμένα αποτελέσματα και να βγάλετε τα συμπεράσματα σας. Για την παράταξη μας το καθετί που συμβαίνει στον τόπο μας,  έχει την αξία του, τις δυνατότητες του και δημιουργεί ευκαιρίες αρκεί να τις επιδιώξουμε. Για το λόγο αυτό συντάξαμε και αποστείλαμε τις προτάσεις από τον 8ο/2017, τόσο στον Δήμαρχο όσο και στον κο Περιφερειάρχη, προτάσεις που δημοσιεύτηκαν και στον τοπικό Τύπο.  

Δυστυχώς για μια ακόμη φορά επιβεβαιώνονται οι φοβίες και οι προβλέψεις μας. Η διοίκηση του Δήμου και ο κος Πετρίδης περιορίζεται στην απλή διαχείριση των καταστάσεων χωρίς ίχνος διεκδίκησης για το Δήμο Κομοτηνής. Η πολιτική βούληση και οι επιλογές του κου Πετρίδη είναι πλέον ξεπερασμένες και δυστυχώς αποτυπώνονται  στην καθημερινότητα όλων των πολιτών, στο αστικό κέντρο, τους οικισμούς, στην αγορά, και στην τοπική οικονομία».   


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video