ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνάντηση με τον Υφυπουργό παρά τω Προέδρω της Κυπριακής Δημοκρατίας κ.Βασίλειο Πάλμα

PHOTO120042018 PHOTO220042018

 

 

Την Τετάρτη 18 Απριλίου, στις 11:00 π.μ., ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ.Ανάργυρος Πατακάκης υποδέχτηκε στο γραφείο του, με ιδιαίτερη χαρά και τιμή, τον Υφυπουργό παρά τω Προέδρω της Κυπριακής Δημοκρατίας κ.Βασίλη Πάλμα, συνοδευόμενος μεταξύ άλλων από τον Γενικό Πρόξενο της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Θεσσαλονίκη κ.Σπύρο Μιλτιάδη και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Κυπρίων Ν.Δράμας κ.Ζαχαρία Κύζα.

Ο κ.Πάλμας βρέθηκε στην Δράμα, προκειμένου να παραστεί σε εκδήλωση για την 63η επέτειο του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ στην Κύπρο την 1η Απριλίου 1955, στο Αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Δράμας, στην οποία ήταν κεντρικός ομιλητής.

                Η συνάντηση και η συζήτηση που ακολούθησε έγιναν σε ιδιαίτερο θερμό και φιλικό κλίμα, λόγω των ιστορικών δεσμών και σχέσεων που συνδέουν την πατρίδα μας με τους Κύπριους.

                Στη συνάντηση έγινε ιδιαίτερη αναφορά στο πρόβλημα της τουρκικής εισβολής και κατοχής στην Βόρεια Κύπρο, οι συνέπειες της οποίας υφίστανται από το 1973 μέχρι σήμερα, καθώς και στα προβλήματα που δημιουργούνται με την προκλητική επιθετική συμπεριφορά της Τουρκίας, τόσο στα ελληνικά χωρικά ύδατα, όσο και στην κυπριακή Α.Ο.Ζ. – συμπεριφορά που συνιστά παραβίαση ιδίου ευρωπαϊκού εδάφους. Τονίστηκε ότι αποτελεί κυριαρχικό δικαίωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας η εξόρυξη των πόρων πετρελαίου και φυσικού αερίου στην Α.Ο.Ζ. της, με προοπτική την απόκτηση ενεργειακής αυτονομίας της.

Αναφορά επίσης έγινε στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην περιοχή με τον πόλεμο που μαίνεται στην Συρία και την χρήση των ξένων βάσεων που βρίσκονται στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

                Ακολούθησε μία γόνιμη ανταλλαγή απόψεων αναφορικά με τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης σε Ελλάδα και Κύπρο και τις πολιτικές που πρέπει να ακολουθηθούν για την υπέρβασή της, οι οποίες, όπως τονίστηκε, προϋποθέτουν εθνική συνεννόηση στο εσωτερικό και μακροχρόνιο σχεδιασμό.

Τέλος, τονίστηκε η ανάγκη ακόμα πιο στενής συνεργασίας σε επίπεδο Περιφερειών και φορέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ιδιαίτερα σε τομείς, όπως εμπόριο, πολιτισμός, τουρισμός, ανώτατη εκπαίδευση, καθώς και σε θέματα βέλτιστων διοικητικών πρακτικών
από ΠΕ Δράμας
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video